Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Oleksandr Baluta 3. 1. 2021
Nikola is a real professional and good communicator. I was satisfied at 100% on flat tour and process of signing contracts. I would recommend her to anyone who is looking for a flat in Brno.
Jiří Zach 2. 12. 2020
Od první prohlídky bytu až po předání klíčů proběhlo vše hladce, spolehlivě a přesně dle dohody. Oceňuji především rychlou a vstřícnou komunikaci.
Matthew Hunt 10. 11. 2020
Professional & friendly. Good communication throughout and very quick to reply to any issues or questions. Everything I needed to know was dealt with in a timely manner and the process was quick, simple and effortless.
Aaron B 5. 11. 2020
It was a great experience working with her. She is extremely communicative and made the whole process go super smoothly. I would recommend her to anyone that's looking for a flat. Overall I'm quite satisfied with the experience.
Jaro Jablonicky 11. 8. 2020
Spolupráce se slečnou Musálkovou byla naprosto bezproblémová a rychlá. Díky ní vše proběhlo hladce a bez komplikací. Mohu jen doporučit.
Věra Hrušecká 3. 8. 2020
Spolupráce se slečnou Musálkovou byla naprosto bezproblémová. Umožnila mě dokonce prohlídku 2x. Děkuji za její trpělivost a ochotu. Díky ní vše proběhlo hladce a bez komplikací. Mohu jen doporučit.
Věra Hrušecká 3. 8. 2020
Spolupráce se slečnou Musálkovou byla naprosto bezproblémová. Umožnila mě dokonce prohlídku 2x. Děkuji za její trpělivost a ochotu. Díky ní vše proběhlo hladce a bez komplikací. Mohu jen doporučit.
Klára Korábová 10. 7. 2020
Slečnu Nikolku mohu jedině doporučit, byla velmi milá, vše nám vysvětlila a pomohla zařídit. Profesionální jednání, mohu jedině doporučit. Ještě jednou děkuji :)
Adrian Ventola 8. 7. 2020
Very satisfied with the apartment and with the attention received by Nikola Musálková. I highlight his kindness, commitment and above all the level of professionalism to do everything necessary. I say this because I have not received the same level of professionalism from other brokers from other agencies. I do not speak the Czech language and she had the generosity to interact with me in English and translate the documentation in a bilingual way, which has greatly facilitated all the steps. Highly recommended!
Hamada 3. 7. 2020
Very nice and professional service, I was really satisfied about the service given to me. All the best :)
Přidat referenci